RUHSAT İÇİN GEREKLİ BELGELER
<p style="text-align: center;"><strong>RUHSATA BAŞVURANLARDAN ALINACAK BELGELER</strong></p> <p style="text-align: left;"><strong> </strong></p> <ol> <li style="text-align: left;"><strong> </strong><span style="text-align: left;">RUHSAT HARCI (Vergi Dairesine yatırılacak)</span><span style="text-align: left; white-space: pre;"> </span><span style="text-align: left;">767,40 TL</span></li> <li style="text-align: left;"><span style="text-align: left;"> </span>T.B.B GİRİŞ KES.(TBB T. Halk Bankası Yenişehir Şb. 16000075 Hs. Havale<span style="white-space: pre;"> </span>300,00 TL </li> <li style="text-align: left;">BARO GİRİŞ KESENEĞİ<span style="white-space: pre;"> </span>325,65 TL</li> <li style="text-align: left;">AİDAT<span style="white-space: pre;"> </span>217,10 TL</li> <li style="text-align: left;">KARAR PULU   (Vergi Dairesine yatırılacak)<span style="white-space: pre;"> </span>58,80 TL</li> <li style="text-align: left;">4 Adet 6x9 Avukat Cübbeli, Kravatlı ve BİYOMETRİK fotoğraf</li> <li style="text-align: left;">Sabıka Kaydı (Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı ) Yerleşim Yeri Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi</li> <li style="text-align: left;">SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’ndan Kaydı Yoktur Diye Alınacak Belge</li> </ol>