Siirt Barosu Ziyareti
Tarih: 05.11.2015 | Okunma Sayısı: 819 | | |
02.11.2015 tarihinde Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybeden Siirt Barosuna Kayıtlı Av. Mehmet Nezir OKUR'un Taziyesi Nedeniyle, 05.11.2015 günü Doğu ve Güneydoğu Bölge Baroları Dönem Sözcüsü Olan Baro Başkanımız Av. Nuşirevan ELÇİ, Batman Barosu Başkanı Av. Ahmet SEVİM, Diyarbakır Barosu Başkanı Av. Tahir ELÇİ, Bitlis Barosu Başkanı Av. Enis GÜL, Şanlıurfa Barosu Başkanı Av. Hikmet DELEBE, Muş Barosu Başkanı Av. Feridun TAŞ ve Mardin Barosu Başkanı Av. Çelebi ARAZ' ında Bulunduğu Heyet, İlk Önce Siirt Barosu Başkanı Av. M. Cemal ACAR Barodaki Makamında Ziyaret Etmiş, Kendisine Başsağlığı Dilemişlerdir. Akabinde Doğu ve Güneydoğu Bölge Baroları Başkanları Olarak Hayatını Kaybeden Meslektaşımız Av. Mehmet Nezir OKUR' un Ailesine Taziye Ziyareti Yapılmış, Kendilerine Başsağlığı Dilenmiştir. Son Olarak ta Baro Başkanları Siirt Belediyesi Eş Başkanları Belkize BEŞTAŞ EPÖZDEMİR ve Tuncer BAKIRHAN'a Makamlarında Nezaket Ziyaretinde Bulunmuşlardır.

23.01.2018 Salı