TBB 31. Baro Başkanları Toplantısı
Tarih: 20.06.2015 | Okunma Sayısı: 720 | | |

31. BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Toplantının gündemini, 2015 yılı Adli Yıl Açılış Töreni ve TBB Yönetim Kurulu’nun gelecek iki yıllık çalışma programı oluşturdu

31. Baro Başkanları Toplantısı, 20 Haziran 2015 tarihinde Türkiye Barolar Birliği’nin ev sahipliğinde TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Başkan Yardımcıları Av. Berra Besler ve Av. Başar Yaltı, Genel Sekreter Av. Güneş Gürseler, Sayman Üye Av. Sabri Erdal Güngör, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Gülcihan Türe ve Av. İzzet Varan ile 68 baro başkanının katılımıyla gerçekleştirildi.

TBB Başkanı Feyzioğlu’nun açış konuşmasıyla başlayan toplantıda ilk olarak, 1 Eylül 2015 tarihinde Türkiye Barolar Birliği’nde, uluslararası nitelikte yapılması planlanan Adli Yıl Açılış Töreni’ne ilişkin TBB Yönetim Kurulu’nun başlattığı çalışmalar değerlendirildi. Gelecek iki yıllık çalışma programına dair baro başkanlarının önerilerinin alındığı toplantı, İnsan Hakları Kurulu üye seçimi ile son buldu. Türkiye İnsan Hakları Kurumu, İnsan Hakları Kurulu Üyeliğine Kırşehir Barosu Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu seçildi.

22.01.2018 Pazartesi