TBB Başkanı Av.Metin FEYZİOĞLU'nun Baromuza Ziyareti
Tarih: 09.04.2014 23:00:00 | Okunma Sayısı: 2574 | | |
10.04.2014 Perşembe Günü Türkiye Barolar Birliği Başkanı A. Metin FEYZİOĞLU, Ankara Barosu Başkanı Av. Sema AKSOY, Ankara Barosu Avukatlarından Av. Yıldız DOĞAN, Av. Meral ERDOĞAN, Av. Gülten AYANA, Av. Cengiz YAŞAR ve TBB Başkanı Danışmanı Fatih PALA Baromuz Başkanı ve Baromuz Avukatları tarafından saat 13:55'de Şırnak Şerafettin ELÇİ Havalimanında karşılanmışlardır. Karşılamadan sonra TBB Başkanı Av. Metin FEYZİOĞLU ve beraberindeki Heyet ile birlikte Cizre Belediye Başkanı Leyla İMRET ve Eş Başkanı Kadir KUNUR'u makamlarında ziyaret ettiler. Ziyaret sonrası Heyet Şırnak Barosu Tesislerinde Yemek programına geçildi. Yemek programına Cizre Kaymakamı Şenol KOCA' da katıldı. Yemek programından sonra Cizre'deki tarihi Hamidiye Kışlası gezisi düzenlenmiştir. Ardından Cizre Adliyesine geçilip Cizre Cumhuriyet Başsavcısı Cemalettin KARAHAN ziyaret edildi. Baromuz Başkanlığında karşılıklı hediyeler takdim edildikten sonra misafirler uğurlanmak üzere Şırnak Şerafettin ELÇİ Havalimanına gidildi.

23.01.2018 Salı